Dobrodošli u naš online shop

Ceger Dizajniraj sam

490,00 RSD

  • Pamučna torba dimenzije 380×420 mm
  • Dugačke drške za lakše nošenje
  • Direktna štampa u punom koloru
Start Design

  

Poklon uvek i svugde sa osobom kojoj poklon daruješ. Idealno osmišljen dizajn, samo tvoj dizajn, i samo tvoja ideja poklona kojim ćeš obradovati mamu, baku, sestru, drugaricu ili devojku. Ceger dizajniraj sam, baš kako je rečeno…sasvim sam/a. Pokreni maštu i velikog umetnika u svom srcu…zamisli najlepši print i apliciraj ga na torbu za shopping. Pokaži praktičnu stranu svoje prirode, istakni smisao slikara ili fotografa, pokaži ljubav darivanjem!

Gyftich čvrsto stoji iza tebe da ti pomogne u nameri da kreiraš najlepši modni detalj prema svojoj želji. Ceger za kupovinu dizajniraj sam sada ti je dostupan u samo nekoliko klikova.

Ceger je izrađen od 100% pamuka, sa lepim dugačkim drškama za lakše i jednostavnije nošenje. Zbog kvalitetnog fleksibilnog materijala, torba se može napuniti sa raznim stvarčicama, od dnevnih namirnica, pa sve do studentskih teazurusa.

Torba sa personalizovanom štampom fenomenalan je poklon za svaku priliku, jer sa jedne strane ističe pažnju, jedinstvenost i emociju koju gajiš prema osobi koju voliš, a sa druge strane pazi o ekonomičnosti i primenljivosti.

Kategorije: ,
Updating…
  • Nema proizvoda u korpi.