Dobrodošli u naš online shop
  • Kategorije proizvoda

  • Tags

Dizajniraj sam sekcija namenjena je osobama koje beže iz koloseka, i koje na poklon gledaju kao na odraz ličnosti kojoj ga poklanjaju. Za njih su pažnja i trud koji ulažu u pravljenje poklona uzvišeno delovanje zbog onih koje vole. Bitnost osobe time veličaju iznad svoji potreba i poklanjaju joj deo srca koje je ta osoba kod njih osvojila.

više…

Unikatan i personalizovan poklon. Poklon za drugaricu ili druga. Poklon za mamu ili tetku. Poklon za brata ili ujaka. Poklon za kolegu ili klijenta. I „last but not least“ – poklon za dečka ili devojku. Osimšljen po temperamentu skockanom taman po njihovoj meri.

Ceo Gyftich team je godinama unazad osluškivao i pratio potrebe koje su se javljale kod osoba koje pripremaju i kreiraju poklon. Vođeni upravo tim kreacijama koje smo zajedno sa kreatorima izneli na svetlost dana i uručili ih, priredili smo vam samo vaš DIZAJN SHOP u kom mašta nema ograničenja, a ilustracije potrebu za krajem.

Jednostavnim klikom na dugme Start design ulazite u svet umetnika koji zapisuju momenat večnosti, ali isključivo za jednu samo vama posebnu osobu. Kalup se po završenoj kreaciji razbija, i pečat istorije na toj stranici ljubavi ostaje samo vaš.

manje..

Updating…
  • Nema proizvoda u korpi.