Dobrodošli u naš online shop

Naše pošiljke u Srbiji šaljemo kurirskom službom AKS.

Uobičajeno vreme dostave je dva do pet radnih dana od trenutka poručivanja.

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik ili prodavac nije mogao da utiče.

Dostava se vrši radnim danima od 8:00 do 16:00 sati. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta. Isporuka se ne vrši subotom i nedeljom.

Ukoliko primalac nije na adresi, a po prijemu obaveštenja o pokušaju dostave, kurirsku službu možete nazvati na broj koji će biti naveden na obaveštenju i dogovoriti se o mestu i vremenu dostave koje Vam najviše odgovara.

Sve artikle pakujemo u originalnu, zaštićenu ambalažu kurirske službe, kako bi Vam proizvodi došli u stanju u kakvom smo Vam ih i poslali. Trošak pakovanja ne naplaćujemo, bez obzira koji ste način plaćanja odabrali.
Kupac je u obavezi da obezbedi tačan iznos otkupnine.

Za sve porudžbenice ispod 4000 dinara, naplaćujemo jedinstvenu cenu kurirske službe u iznosu od 350 dinara. Isporuka može biti besplatna u slučaju da traje akcija besplatne isporuke.

Kurirska služba AKS koju koristimo za dostavu paketa, ne vrši isporuku na teritoriji Kosova i Metohije.

U specifičnim okolnostima kurirska služba zadržava pravo da isporuku ne vrši u zatvorenom prostoru ukoliko postoji procena da zdravlje kurira može biti ugroženo.

 

Besplatna dostava

Isporuka na www.gyftich.com je besplatna za bilo koji iznos kupovine u vreme trajanja akcije besplatne isporuke, ili za porudžbine čiji je ukupan iznos veći od 4000 dinara.

Status pošiljke

Status pošiljke možete, putem koda koji ste od nas dobili, proveriti na sajtu www.aks.rs u polju za proveru pošiljke,  ili pozivom na info telefon 011 404 9720 svakog radnog dana i subotom u periodu od 09-16h.

Neisporučeni paketi

Ukoliko paket ne bude isporučen, prodavac zadržava pravo da stornira porudžbinu bez ponovljenog slanja. Ukoliko je izvšeno plaćanje karticom ili uplatnicom, kupcu će biti izvršen povraćaj novca na karticu ili račun koji dostavi email-om.

Updating…
  • Nema proizvoda u korpi.