Dobrodošli u naš online shop

 

Postupak reklamacije neispravno isporučenih proizvoda

Postupak rešavanja reklamacije sprovodi se na osnovu odredbi Zakona o zaštiti potrošača (“Sl.Glasnik RS” br. 62/2014) kao i odredbi Zakona o trgovini (“Sl.Glasnik RS” br. 53/10, 10/2013).

Na zamenu neispravnih proizvoda imate pravo ako je na proizvodu jasno vidljivo da greška nije nastala nepravilnim korišćenjem već da je došlo do greške u proizvodnji, pakovanju ili transportu.

Rok za isticanje nesaobraznosti je 2 godine od dana kupovine.

Rok za odgovor na reklamaciju je 8 dana od prijema reklamacije. Rok za rešavanje je 15 dana od prijema reklamacije.

Povrat robe se u tom slučaju vrši na naš trošak a prijava ide u jednostavna tri koraka:

  1. Pošaljite Vaš zahtev našem operateru na adresu reklamacije@gyftich.com

Obavezno navedite sledeće podatke:

  • Ime i prezime
  • E-mail adresu
  • Broj fakture ili gotovinskog računa koji ste dobili sa robom
  • Poruku u kojoj ćete opisati razlog reklamacije
  1. Artikle namenjene za povrat adekvatno spakujte kako ne bi došlo do oštećenja u transportu. Obavezno priložite fakturu ili gotovinski račun, a na koverti napišite „reklamacija“ i broj dokumenta koji ste dobili. Molim Vas da ne zaboravite da priložite originalni dokument (fakturu ili gotovinski račun) jer bez nje, na žalost, nismo u mogućnosti da zamenimo robu.

Artikle koji se reklamiraju neophodno je slati isključivo AKS kurirskom službom.

  1. Nakon što oštećena roba stigne u naše prostorije i provere opravdanost reklamacije, ispravan artikal biće isporučen na vašu adresu. Ukoliko artikal više nemamo u ponudi, biće izvršen povraćaj novca.

Zamena oštećenog artikla ide na trošak prodavca i vrši se preko odgovarajuće kurirske službe. Robu ne možete dostaviti lično u maloprodajnom objektu.

Izjava o povraćaju sredstava u slučaju plaćanja platnim karticama

U slučaju kada nije u mogućnosti da artikal za koji prihvata reklamaciju zameni adekvatnim, drugim primerkom, Gyftich se obavezuju da izvrši povrat sredstava Kupcu.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Gyftich je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja.

Kupac ne može ni u kom slučaju, ni pod kojim uslovima, zahtevati povraćaj sredstava u gotovini za transakciju izvršenu korišćenjem neke od platnih kartica.

Obrazac reklamacionog zahteva možete preuzeti ovde

 

 

Updating…
  • Nema proizvoda u korpi.